[+] een event toevoegen
Symfonisch Orkestkamp XS/1.0
Omschrijving : Symfonisch Orkestkamp XS/1.0

Op het Symfonisch orkestkamp XS/1.0 zijn alle jonge muzikanten die minstens 1 jaar een instrument bespelen welkom om samen muziek te maken. 1ste violen, 2de violen, 3de violen, altviolen, celli, bassi, blazers n slagwerkers: elke groep is even belangrijk! We zorgen ervoor dat iedereen een plaatsje krijgt waarmee we allemaal tevreden zijn, elk op zijn niveau, zodat we kunnen klinken als een echt orkest.

Samen gaan we aan de slag met een hoop muziek en ontdekken we wat muziek maken en samen spelen echt hoort te zijn: een groot feest! Maar ook hard werken. Elke dag repeteren we samen met het volledige orkest of in kleinere groepjes, om alle noten en alle kneepjes van het orkestspel onder de knie te krijgen. Aan het einde van het kamp zijn alle puntjes op de i gezet en slaat het spetterend slotconcert alle mamas, papas, omas en opas gegarandeerd met verstomming!

Gearrangeerde en bewerkte stukken worden aangeleerd via uitgeschreven partituren. Zo speel je samen met elkaar als een orkest, leer je een dirigent te volgen en werk je toe naar een slotconcert. De partijen zijn aangepast aan verschillende niveaus en zorgen voor voldoende spelplezier n uitdaging!

Prijs

260 (met overnachtingen)

Leeftijdscategorien

van 7 tot 12 jaar

Plaats van het event :
Destelheide
Destelheidestraat, 66
1653 DWORP

Organisator : Amaj vzw

Web site :
http://amaj.vlaanderen

Email :

Naar een vriend sturen >

 
Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
jeugdatelier Kameleon
korting op 2de lid van gezin....
Bb Maestro ASBL
rduction de 10% pour le 2me enfant de la famille...
Hotel The Oak
baby bedje- babystoel en informatiepakket...
Meer kortingen [+]